T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İSTANBUL / BAYRAMPAŞA - Uluğbey Ortaokulu

5 Haziran LGS'ye Girecek Öğrencilerimizin Dikkatine

5 Haaziran günü LGS'ye girecek 8. sınıf öğrencilerimiz ve velileri için bilgilendirme notu aşağıdadır.

Ayrıca öğrencilerimizin hangi salon ve sırada sınava gireceği bilgisine de listeden ulaşabilirsiniz. (Sınava giriş belgeleri sıralarda hazır olacaktır.)


Öğrencilerin Salon ve Sıra Bilgileri İçin Tıklayınız

Değerli Velilerimiz ve Öğrencilerimiz,

 

5 Haziran 2022 tarihinde yapılacak olan liselere giriş sınavında (LGS) aşağıdaki hususlara dikkat edilmesi gerekmektedir.

 

1) 1.Oturum Sınavı: 09:30'da 2. Oturum Sınavı: 11:30'da başlayacaktır

 Sınavdan en az 30 dakika (09.00) önce okul bahçesinde hazır bulununuz. Sınavın başlamasından itibaren 15 dakika içinde gelenler sınava alınır. İlk 30 dakika ve son 15 dakika sınavdan çıkamazsınız.

Mutlaka kahvaltınızı yapınız.

 

2) TC kimlik no yazılı nüfus cüzdanınızı veya yeni kimlik kartınızı mutlaka yanınızda getiriniz.

(Fotoğraflı veya fotoğrafsız olabilir. (KİMLİKSİZ GELEN ÖĞRENCİ SINAVA ALINMAYACAKTIR)

(Kimliğini kaybedenler zaman kaybetmeden nüfus müdürlüklerinden çıkartmalıdır. Nüfus müdürlükleri Cumartesi Pazar Günleri açıktır.)

 

3)Sınav giriş belgeleriniz okulumuz tarafından onaylanacak ve masalarınızın üzerine yapıştırılacaktır. (Öğrencilerin Sınav giriş belgelerini getirmelerine gerek yoktur.)

 

4) Sınava gelirken, en az 2 adet yumuşak uçlu kalem, silgi, kalemtıraş , etiketi çıkartılmış su getirmeleri gerekmektedir.

(Sınavlarda kalem, silgi ve kalemtıraş alışverişi kesinlikle olmayacak.)

 

5) Öğrencilerimizin sınava gelirken, YANLARINDA TELEFON, ÇAĞRI CİHAZI, KAMERA VB. İLE TAKI, SAAT VB. EŞYALAR getirmemesi gerekmektedir.

(Salonlara bunlarla girenlerin sınavları iptal edilecektir.

 

6) Sınav günü öğrencilerimiz okul bahçesinden dışarı çıkarılmayacak ve veliler okul bahçesine alınmayacak olup, okul önünde veli topluluğu oluşmaması için, sınav bitimine kadar okul bahçe kapısı önünde beklenmemesini rica ederiz.

 

7) Okul bahçesine özel araç alınmayacağından velilerimizin, öğrencilerini sınav günü okula özel araçları ile ulaştırması durumunda, mağduriyet doğurmaması ve olası tartışmaları engellemek amacıyla, aracını okul kapısına kadar getirmemesi çocuklarımızın sınav huzuru ve güvenliği için uygun olacaktır.

 

8)Soru kitapçıkları 06 Haziran 2022 Pazartesi gününden itibaren isteyen öğrencilere dağıtılacaktır.

 

Değerli velimiz;

 

 Aldığımız tüm tedbirler ve uyarılar, 05 Haziran 2022 günü öğrencilerimizin gireceği sınavın güvenliği ve öğrencilerimizin başarısı içindir. Sizler ve biz okul idaresinin tek gayreti bu yönde olmalıdır.

 

Şimdiden çocuklarımıza sınavda başarılar dileriz.

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 03.06.2022 - Güncelleme: 04.06.2022 11:49 - Görüntülenme: 223
  Beğen | 1  kişi beğendi