Ey, bu topraklar için toprağa düşmüş asker!

Gökten ecdad inerek öpse o pak alnı değer.

18 Mart Çanakkale Zaferimizin 109. yıldönümünde başta Ulu Önderimiz Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere tüm kahraman şehit ve gazilerimizi saygı ve minnetle anıyoruz.

6-F ve 7-E sınıfı öğrencilerimizin "14 Mart Dünya Pi Günü" etkinlikleri

Korkma, sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak!

İstiklal Marşımızın kabulünün 103. yıldönümünde milli şairimiz Mehmet Akif ERSOY'u minnetle anıyoruz.

Öğrencilerimiz Topkapı Sarayı'nda

LİSE TANITIM GEZİLERİMİZE DEVAM EDİYORUZ

Şbt

Turnuvaya katılan tüm sporcularımızı ve öğretmenimiz Vedat KABA'yı tebrik ediyoruz.

Şbt

Okul bahçemizde kurulan Kızılay çadırında kan bağışı organizasyonu düzenlendi.

Şbt

Günübirlik düzenlediğimiz Bursa Cumalıkızık - Uludağ gezimizde öğrencilerimiz ve velilerimizle birlikte keyifli bir gün geçirdik.

Şbt

2024 yılı İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı (İOKBS) Bilgilendirme Notu

Dönem sonu JOYPARK gezimizden

Ock

Lise tanıtımları kapsamında rehberlik servisimizce 8. sınıf öğrencilerimize yönelik düzenlenen İTÜ Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi okul gezimizden kareler

Ock

2023-2024 Eğitim-Öğretim yılının 1. Dönemi sona erdi.

ATATÜRK KIR KOŞUSU