Nis

23 Nisan töreni okulumuz bahçesinde ilkokul öğrencilerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

12 Mart İstiklâl Marşı'nın Kabulü ve Mehmed Âkif Ersoy'u Anma Günü töreni okulumuz konferans salonunda gerçekleştirildi.

Tüm öğrenci, öğretmen ve velilerimize iyi tatiller.

20 Ocak 2023 karne gününden kareler.

Ekm

29 Ekim Cumhuriyetimizin 99. yılı kutlama töreni okulumuz bahçesinde yapıldı. Törende emeği olan tüm öğrencilerimiz ile öğretmenlerimiz Melek Reyhan Sapmaz, Deniz Canbay ve Recep Onur Güleryüz'e teşekkür ederiz.

Eyl

Trafikte yayalara öncelik farkındalığı oluşturmak için 81 ilde etkinlikler gerçekleştirildi.

İlçemizdeki faaliyet okulumuz etrafında ilkokul öğrencilerimizle gerçekleştirildi ve etkinliğe kaymakamımız, belediye başkanımız, ilçe milli eğitim ve emniyet personelleri katıldılar.

#YayalaraÖncelikDuruşu

#HayataSaygıDuruşu

Ağu

Okulumuzun konferans salonu velilerimizin de desteği, katkısı ve bağışlarıyla yenilenmiştir. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

2021-2022 eğitim öğretim yılı sonunda 8.sınıftan mezun olup lise yolculuğuna başlayan öğrencilerimiz için mezuniyet töreni düzenlendi ve okulu puan olarak ilk 3 sırada tamamlayan öğrencilerimiz takdim edilerek hediyeleri verildi. Tüm öğrencilerimize ortaöğretimlerinde başarılar dileriz.

17 Haziran 2022'de tamamlanan eğitim öğretim yılında karneler dağıtıldı ve son hafta tamamlanan futbol turnuvasında derece yapan şubelere madalyaları takdim edildi.

Ayrıca 8.sınıflardan mezun olan ve okulu puan olarak ilk 3'te tamamlayan öğrencilere belgeleri ve hediyeleri verildi.

Tüm öğrenci, öğretmen ve velilere iyi tatiller dileriz.

"Veli Akademileri" seminerlerimize en çok katılım sağlayan velilerimiz ile "Aile Okulu" projesini başarıyla tamamlayan velilerimize sertifikaları takdim edildi.

5 Haziran Dünya Çevre Günü münasebetiyle ilçemizde yapılan programda ortaokul öğrencilerimiz de etkinliklerini sergilediler. Emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

Beykoz Polonezköy'de ilkokul ve ortaokul öğrenci, velilerimizle gerçekleştirdiğimiz okul pikniğinde geleneksel oyunlarımızı oynayıp piknik yaparak güzel bir deneyim yaşadık.

May

Öğrenci ve öğretmenlerimizin hazırladığı projelerden oluşan Tübitak 4006 bilim fuarımız okulumuz bahçesinde gerçekleşti. Açılışını belediye başkanımız ve ilçe milli eğitim müdürlüğü yetkililerinin yaptığı fuar için öğrenci ve öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

May

İlçemizde yapılan okullar arası satranç turnuvasında ilkokul ve ortaokul öğrencilerimiz dereceler elde ettiler ve ayrıca okulumuzda da ödül töreni düzenlendi. Dereceler şu şekildedir:

Minikler B Takım

İlçe 3.sü

Küçükler Takımı

İlçe 2.si

Yıldızlar Takımı

İlçe 1.si

Nis

Akıl ve Zekâ Oyunları ilçe yarışması Şair Baki İlkokulu'nda gerçekleştirildi ve 5-D sınıfından öğrencilerimiz aşağıdaki kategorilerde ilçe 1.si oldular. Kendilerini ve öğretmenlerini tebrik ederiz.

5-D Talha Karaveli (Mangala kategorisi ilçe şampiyonu)

5-d Tufan Korkmaz (Reversi kategorisi ilçe şampiyonu)

Okulumuzda yapılan programdan kareler...