Sınavla Öğrenci Alacak Ortaöğretim Kurumlarına İlişkin Merkezi Sınav Başvuru ve Uygulama Kılavuzu yayımlandı.

Uluğbey Ortaokulu 2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı 2. Dönem 1. Yazılı Sınavları 25 Mart - 05 Nisan tarihleri arasında yapılacaktır.

Ara

Uluğbey Ortaokulu 2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı 1. Dönem 2. Yazılı Sınavları 25 Aralık - 4 Ocak tarihleri arasında yapılacaktır.

Ekm

• 2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı 1. Dönem 1. ve 2. Sınav tarihlerinde değişiklik yapılmıştır.

Ekm

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı 1. Dönem 1. Yazılı Sınav tarihleri aşağıdadır.

Ağu

Millî Eğitim Bakanlığınca, 2023 Ortaöğretime Geçiş Tercih ve Yerleştirme Kılavuzu yayımlandı. Buna göre Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamında yapılacak ortaöğretim kurumları tercih süreci 3-19 Temmuz tarihleri arasında yapılabilecek.

2023 Yılı Ortaöğretime Geçiş Tercih ve Yerleştirme Kılavuzu'na ulaşmak için tıklayınız.

May

2023 İLKÖĞRETİM VE ORTAÖĞRETİM KURUMLARI BURSLULUK SINAVI BAŞVURULARI ALINMAYA BAŞLANDI.

Başvuru Tarihleri: 29 Mayıs - 16 Haziran arası (Okul Müdürlüğünden)

Sınav Tarihi: 3 Eylül 2023

-----------------------------------------------------------------------------------------

Sınavla ilgili tüm detayların olduğu kılavuz için tıklayınız.

May

Kılavuza ulaşmak için tıklayınız.

LGS 2023 ile ilgili bazı detaylar için tıklayınız.

2022-2023 eğitim öğretim yılı 2. dönem 2. yazılı sınav takvimi aşağıdadır.

Ağu

Okulumuzda yapılacak ve ücretsiz olan haftasonu kursuna başvurmak isteyen öğrencilerin aşağıdaki açıklamalar doğrultusunda başvurularını yapmaları gerekmektedir.

Başvuru son tarih: 23 Eylül

- 2022-2023 eğitim öğretim yılı kayıtları aşağıdaki açıklamalar doğrultusunda yapılacak olup herhangi bir ön kayıt yoktur.

- Çocuğunuzun yaşı ana sınıfına mı ilkokula mı uygun? Öğrenmek için tıklayınız.

- Çocuğunuzun kaydını hangi okula yaptırmalısınız? E-devlet aracılığıyla öğrenmek için tıklayınız. (1.sınıf ve 5.sınıf ortaokul)

- LGS 2022 sınav sonucunu BURADAN öğrenebilirsiniz.

- Okul tercihleri 4 Temmuz Pazartesi günü başlayacak olup 20 Temmuz 2022 saat 17.00'ye kadar sürecektir. Tercihlerle ilgili tüm detaylara BURADAKİ kılavuzdan ulaşabilirsiniz.