6.sınıf öğrencilerimizden Tuana, Mehmet Emin, İsmail ve Hazel ile öğretmenleri Uğur Kırmızı, 7 okulun dahil olduğu "Cheer up with English" adlı etwinning projesinde yer aldılar. Toplam 38 öğrenci ve 7  öğretmenin yer aldığı projede tüm öğrenciler birbirileriyle etkileşimli olarak çalışmalar yaptı ve ingilizce desine yönelik eğlenceli aktiviteler gerçekleştirdiler.

Bazı fotoğraflar:

May

İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğünün konsorsiyum olarak düzenleyeceği AB Erasmus+ programına konsorsiyum üyesi olma başvurumuz kabul edildi. Toplam 2895 başvurunun yapıldığı programa 300 civarı okulun başvurusu onaylandı ve çalışmalar başladı.

Video: Çanakkale Şehitlerine

Mehmet Âkif Ersoy'un "Çanakkale Şehitlerine" şiiri İstiklâl Marşımız ile beraber en bilinen eserlerindendir. İnsana kendini cephedeymiş gibi hissettirir. Şehitlerimiz için...

Okuyan: Mehmet Atay

4. Görsel: Anzak Koyundaki Kumsal

Çanakkale'de Anzak askeri olarak bu kumsalda görev yapmış ressam Frank Crozier'in eseri. ---------

5. Görsel: Atatürk'ün cephede Tümgeneral olarak görevdeyken yapılmış ilk yağlı boya portresi. Ressam: Wilhelm Victor Krausz ‐--------

6. Görsel: Roll Call by Elis Silas. Bu ressam da asker olarak cephedeydi. Bir çarpışmadan sonra Avustralyalı askerlerden geriye kalanlar sayılıyor.

İstiklâl Marşı'nı okuma yarışmasında 1. olan öğrencimiz 5-B sınıfından Nur Sima Güleçoğlu, marşımızı bir kere de ekranlarda okudu. Kendisini tebrik ederiz.