- 2022-2023 eğitim öğretim yılı kayıtları aşağıdaki açıklamalar doğrultusunda yapılacak olup herhangi bir ön kayıt yoktur.

- Çocuğunuzun yaşı ana sınıfına mı ilkokula mı uygun? Öğrenmek için tıklayınız.

- Çocuğunuzun kaydını hangi okula yaptırmalısınız? E-devlet aracılığıyla öğrenmek için tıklayınız. (1.sınıf ve 5.sınıf ortaokul)

- LGS 2022 sınav sonucunu BURADAN öğrenebilirsiniz.

- Okul tercihleri 4 Temmuz Pazartesi günü başlayacak olup 20 Temmuz 2022 saat 17.00'ye kadar sürecektir. Tercihlerle ilgili tüm detaylara BURADAKİ kılavuzdan ulaşabilirsiniz.

5 Haaziran günü LGS'ye girecek 8. sınıf öğrencilerimiz ve velileri için bilgilendirme notu aşağıdadır.

Ayrıca öğrencilerimizin hangi salon ve sırada sınava gireceği bilgisine de listeden ulaşabilirsiniz. (Sınava giriş belgeleri sıralarda hazır olacaktır.)

Öğrencilerin Salon ve Sıra Bilgileri İçin Tıklayınız

Okul duyurularımızı ve haberlerimizi aşağıdaki hesaplardan da takip edebilirsiniz.